20 C
Vinkovci
Nedjelja, 23 lipnja, 2024

Svečano otvorena izložba dječjih radova korisnika Centra za pružanje usluga u zajednici sv.Ana

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

U Galeriji fotografija Meraja Vinkovci svečano je otvorena izložba dječjih radova korisnika Centra za pružanje usluga u zajednici sv. Ana Vinkovci. Radovi su nastali na radionicama s elementima ekspresivne art terapije kao aktivnost projekta Poticaj, voditeljica radionica bila je Anita Blažević Jurković.

N️ositelj ovog velikog projekta je Savez društava ”Naša djeca” Hrvatske, dok je partner  na projektu Društvo “Naša djeca” Vinkovci. Projekt financira Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike. Izložba se organizirala u suradnji s Pedagoškim odjelom Gradskog muzeja Vinkovci. Izložbu je svečano otvorila čelistica Anna Mitrović, 5.razred glazbene škole Josipa Runjanina Vinkovci, solo skladbu “The boy Paganini” Edwarda Mollenhauera. Na otvorenju su održane kreativne radionice za djecu

Radionicu “Ja, Superheroj” održala je Lucija Tomašević, volonterka Gradskog muzeja, dok je radionicu “Akvarelne staze” održala je zaposlenica Društva “Naša djeca” Vinkovci, Iva Kosmačin.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime