19 C
Vinkovci
Subota, 20 kolovoza, 2022

Svjetski poznata blogerica i novinarka Ashley Colburn ponovno u Iloku

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Nakon što je promo videom odaslala najbolju i najljepšu reklamu o Hrvatskoj i Vukovarsko-srijemskoj županiji, Ashley Colburn vratila se u naše krajeve, no ovoga puta u društvu. S njom su u posjet najistočnijoj točki Republike Hrvatske – grad Ilok, došli američki studenti. Uživali su u staroj jezgri grada Iloka te večeri uz Dunav i kvalitetna vina. Ilok im je bio posljednja postaja dvotjednog putovanja Hrvatskom.

“Sretna sam što sam se vratila u Ilok. Ovoga puta sam u društvu 6 studenata, 5 iz Amerike i jednim iz Kanade. Oni su dva tjedna učili o turističkom novinarstvu. Jedan tjedan smo boravili u Splitu, drugi u Zagrebu. Danas smo u posjet Vukovaru, i na kraju u posjeti gradu Iloku. Stara jezgra grada Iloka, crkva sv. Ivana Kapistrana, stari vinski podrumi, samo su neke od važnih turističkih lokacija koje su u ovkiru posjeta obišli američki studenti. Nije ni čudno, Hrvatskom su oduševljeni. “Jako volim hrvatske plaže i plavo Jadransko more. Uz to, jako volim vaše ljude, svi su prijateljski raspoloženi”, rekao je američki student, Christian Hendrix.

Ovom prilikom kušala su se i vina, ali i večeralo uz Dunav. Spokoj, mir i otvorenost domaćih ljudi ovoga kraja, te neizostavne prirodne ljepote – najbolji su recept za povećanje broja turista. Ovi američki, mogli bi napraviti čuda za razvoj turizma kontintentalne Hrvatske. “Ovo je odlično iskustvo za studente koji su došli i koji upoznaju Hrvatsku”, rekla je Ashley. A za grad Ilok na krajenjem istoku Hrvatske, i više od turističkog pogotka.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime