-0 C
Vinkovci
Četvrtak, 30 studenoga, 2023

Svježe voće i povrće, domaća zimnica, mliječni i pčelinji proizvodi od danas u zatvorenom prostoru Gradske tržnice

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img
Vinkovci od danas na raspolaganju imaju još jedan nov, moderno opremljen objekt koji mijenja sliku grada i direktno utječe na svakodnevne potrebe građana.Svježe voće i povrće, domaća zimnica, mliječni i pčelinji proizvodi, sve na jednom mjestu u prekrasnom ambijentu nove zatvorene tržnice.
Otvaranjem zatvorene tržnice otklonjen je  dugogodišnji problem trženja domaćih proizvoda koje sada naši sugrađani mogu svježe kupovati svakoga dana u kontroliranim uvjetima.
Zatvorena tržnica uvod je u uređenje cjelokupnog vanjskog dijela vinkovačke tržnice koja će tako uskoro postati jedna od najmodernijih i najopremljenijih tržnica u ovom dijelu Hrvatske.

„Vinkovci nikada nisu imali ovakav objekt i ovo je za nas nešto novo. Danas je prvi tržni dan, svi su iznimno zadovoljni, ali nadamo se da ćemo još rasti jer imamo prostora za to. Pozivam i druge proizvođače da se odazovu jer uistinu je ovo jedna lijepa priča”,

I u ovom novom dijelu tržnice tržni dani bit će srijedom i subotom, ali tendencija za svakodnevnim radom itekako postoji.

„Sve će ovisi o tome koliko će biti kupaca i kakva će ponuda biti proizvođača. Bez kupaca ova ideja neće moći zaživjeti, a naši OPG-ovci su svakako tu, vrijedni i spremni raditi”, rekao je Bosančić.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime