23 C
Vinkovci
Petak, 12 travnja, 2024

Tomislav Radotić: Vjerujem kako će nam nova pojačanja donijeti dodatnu kvalitetu

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Igrači Cibalije nakon uspješno odrađene druge prijateljske utakmice marljivo treniraju na svome stadionu. Nakon pobjede protiv Zrinskog iz Jurjevca, trener Radotić dodatno je usmjerio igrače u željenom smjeru, a pobjedom protiv druge momčadi Osijeka je izuzetno zadovoljan.
„Sigurno da nije dobro kad trener mora uopće spominjati, ali dečki su prepoznali o čemu pričam, znaju da je to u njihovom interesu i za boljitak prije svega kluba koji je najvažniji i na prvome mjestu. Tako da kroz tjedan i na treninzima su dečki to shvatili i pokazali da su shvatili. Tako da nemam zaista nikakvih problema, što se tog dijela tiče. Sama utakamica protiv Osijeka II je sigurno bila bolja u svim segmentima, ne samo u tom segmentu. Međutim, mišljenja sam da tu zaista ima jako puno prostora i da još moramo puno više raditi, puno više se dati. Da to bude na nivou koji svi priželjkujemo” izjavio je trener Cibalije Tomislav Radotić.

Svi priželjkuju dobre rezultate, a to nebeskoplavi i pokazuju u ovim pripremama. Prije početka drugog dijela sezone, Cibaliju očekuju još dvije pripremne utakmice, koje će dati još jedan pokazatelj o stanju Vinkovčana. Za sada – dvije utakmice, dvije pobjede..

„Atmosfera je odlična, dečki su stvarno svi dobri, imamo nekih novih lica u svlačionici. Neki su se prilagodili, a neki će se s vremenom prilagodit. Sve u svemu, atmosfera je dobra, kao i uvijek. Imamo još dvije pripremne utakmice sa Zvijezdom iz Gradačca i Tuzla City. Treninzi su dosta naporni, dosta teški, ali pripreme su i moraju biti takvi naravno. Dosta su loši uvjeti, tako da nam sigurno i to još otežava rad, ali svi su fokusirani i dobro se trenira. Nadam se da ćemo se dobro pripremiti za nastavak sezone” naveo je kapetan momčadi Karlo Išasegi.

U rubrici transfera, došlo je do još dva odlaska. Klub je raskinuo stipendijski ugovor s Adamom Nikolićem i Edisom Smajićem koji više nisu članovi Cibalije. Nova imena su Rubić, Branšteter i Belančić koji su već članovi kluba.
„Uskoro će to postati i Domagoj Stramput, to je zasada to. Razmišljamo o još jednoj akviziciji, ali o tom ću kad dođe red na to. Mislim da je to što se tiče dolazaka to, da bi s tim završili priču. Naravno ukoliko se pojavi mogućnost angažiranja nekakvog kvalitetnog i provjerenog igrača u skladu s našim mogućnostima koje jesu, sigurno da ćemo to i učiniti” rekao je trener Nebeskoplavih.

Trener dodaje da će ocijeniti nove igrače kada dođu prave provjere, ali svakako od njih očekuje da Cibaliji donesu dodatnu kvalitetu.
„Mislim da imamo dobar roster, žao mi je jedino zbog ozlijede Gačića, sigurno da je jedan jako bitan igrač za nas, međutim s ovim rosterom mislim da onako imamo dovoljno kvalitete. Nadam se da neće biti nepredviđenih situacija, ozljeda i ostaloga. Mislim da sigurno imamo roster koji može odgovoriti zahtjevima struke, a isto tako ambicijama i željama navijača. Sigurno smo na dobrom putu i nemam zasada nikakvih prigovora što se tiče zalaganja i tog dijela. Vjerujem da ćemo do prvenstva biti u optimalnom stanju” dodao je za kraj šef stručnog stožera Tomislav Radotić.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime