1 C
Vinkovci
Subota, 20 travnja, 2024

Tradicionalni blagdanski prijam vinkovačkog gradonačelnika

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Povodom božićnih i novogodišnjih blagdana vinkovački gradonačelnik Ivan Bosančić sa suradnicima je održao domjenak za predstavnike javnog, gospodarskog, političkog, kulturnog i crkvenog života grada Vinkovaca. Zaželio je svima blagoslovljen Božić te sretnu i uspješnu Novu 2018. godinu te rezimirao godinu koja ja na izmaku.

Na angažman u gradu osvrnuo se i gradonačelnik. Ističe promjene u gradskoj upravi, ali i projekte na kojima se radilo, a koji bi, kaže, trebali osigurati prosperitet u narednom razdoblju.

Uz gospodarske projekte poput Istočne vinkovačke obilaznice, kanalizacije koja će doći do svake kuće, Poduzetnički inkubator, pa onda nova gradska knjižnica te projekt Zaželi…Velik je broj onih koje se tiču mladih i umirovljenika.

“Projekt koji mi je posebno prirastao srcu, to je nadvožnjak Borinci gdje smo evo dobili odluku o financiranju na 60 milijuna kuna. Vjerujem da će ovo sigurno mnoge Vinkovčane obradovati jer to građani čekaju jako dugo”, rekao je ovom prilikom Bosančić.

Zamjenica gradonačelnika, Kata Krešić, istaknula je kako ima razloga za optimizam. “Ono što se dogodilo u ovih 6 mjeseci i ono što se planira napraviti, doista nam daje za pravo da taj optimizam budimo i kod naših građana”, rekla je Krešić.

Gradonačelnik je uoči domjenka primio predstavnike medija te im zahvalio na radu i suradnji u protekloj godini izrazivši pritom želju da ona u budućnosti ostane na jednako dobroj razini kao i do sada. Izrazio je nadu da će ga mediji i dalje pratiti na njegovu putu ostvarivanja planova za iduću godinu. Uz obostrane čestitke za nadolazeće blagdane, čestitka je upućena i svim Vinkovčankama i Vinkovčanima.

“I ovom prilikom koristim da svima zaželim blagoslovljen i sretan Božić i sretnu Novu godinu svim Vinkovčanima, Našim obiteljima blagoslovljeno ovo vrijeme i da uživamo u krugu obitelji u ovo vrijeme, a da od nove godine možemo ponovo krenuti raditi na boljitak svih Vinkovačana”, poručio je Bosančić.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime