11 C
Vinkovci
Petak, 14 lipnja, 2024

Traju pripreme za 1. half maraton u Vinkovcima

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Posljednjeg dana kolovoza u Vinkovcima će se održati 1. half maraton. Na ideju o organiziranju ovakvog događaja došli su u Sportskoj udruzi građana FKT koja u gradu Vinkovcima djeluje od 2004. godine. Dionica utrke je 21 kilometar, a već sada je iskazan veliki interes. Prijavljeno je gotovo 350 natjecatelja.

Start utrke predviđen je na Trgu Vinkovačkih jeseni i odvija se prekrasnim slavonskom šumskim prosjekama, trasom koja prolazi uz obalu rijeke Bosut i pokraj jezera Banja. Natjecatelji će proći i slavonskim lenijama tik uz povijesno naselje sopotske kulture te se kroz središte grada vratiti na Trg Vinkovačkih jeseni, rekao je Hrvoje Klarić organizator polumaratona i predsjednik Sportske udruge građana FKT.

Organizirane će biti i kraće utrke, poput utrke građana u duljini od 5 kilometara, te dječja utrka na 800 metara.

Startni paket uključuje za svakog sudionika medalju, majicu, piće osvježenja i na kraju imamo organiziran prigodni domjenak za sve sudionike, a u kasnim večernjim satima organiziramo after party za sve goste koji će ostati i družiti se s nama, najavio je Klarić.

Cilj ovog događaja je potaknuti cijele obitelji na bavljenje sportom. Svi zainteresirani još uvijek se stignu prijaviti, krajnji rok za prijavu je utorak, 20. kolovoza.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime