19.6 C
Vinkovci
Nedjelja, 21 srpnja, 2024

Traže se dva spasioca na kupalištu Banja

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Grad Vinkovci raspisao je  Javni poziv za dostavu ponude za uspostavu i provedbu Službe spašavanja života na vodi na kupalištu Banja.

Traže se dva spasioca koja ispunjavaju sljedeće uvjete: moraju biti punoljetni i imati završen tečaj i važeću licencu za spasioca pri Službi spašavanja života na vodi Hrvatskog Crvenog križa.

Služba spašavanja života na vodi uspostavlja se za razdoblje od 15. lipnja do 31. kolovoza, od 11 do 19 sati. Početak rada Službe kao i završetak djelovanja uspostavljene Službe može se promijeniti u slučaju loših vremenskih uvjeta.Rok za podnošenje ponude s odgovarajućom dokumentacijom je osam dana od dana objave Javnog poziva, zaključno s 21. svibnja.

Ponuda se dostavljaju osobno ili putem pošte u zatvorenoj omotnici na adresu: GRAD VINKOVCI, Upravni odjel za kulturu i turizam, Bana Josipa Jelačića 1, s naznakom “JAVNI POZIV – BANJA”.

Sva pitanja vezana uz ovaj Javni poziv mogu se postaviti elektroničkim putem, slanjem upita na adresu pošte marija.liscic.drmic@vinkovci.hr ili na broj telefona 032/493 – 324.

Više informacija možete dobiti putem službene stranice Grada Vinkovaca.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime