8 C
Vinkovci
Nedjelja, 25 veljače, 2024

Trenerski i sudački judo seminar u dvorani Ekonomske i trgovačke škole Ivana Domca

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Predstojeći vikend nam donosi mnogo aktivnosti iz svijeta juda. U Ekonomskoj i trgovačkoj školi Ivana Domca u Vinkovcima održat će se trenerski i sudački seminar za produženje istih licenci u Hrvatskom judo savezu. Dan prvih aktivnosti započinje pu petak, kada će biti održan sastanak predavača koji će izlagati na seminaru.

Subota i nedjelja raspoređena je za prikaz i analizu borbi na primjerima videozapisa, te o novinama u hrvatskim judo pravilima borbe za mlade natjecatelje. Također provodit će se radionica koja će biti dio praktičnog dijela seminara u vidu informiranja rada sa ženskim i muškim reprezentativnim selekcijama.

Tijekom vikenda na seminaru, jedan od predavača bit će glavni sudački povjerenik Europske judo unije Franz Očko, zatim rukovoditelj suđenja HJS, Davor Marinić, predsjednik Stručno-trenerske komisije HJS, Prof.dr.sc. Hrvoje Sertić, izbornik muških reprezentacija HJS, Dean Ilić, izbornik ženskih reprezentacija HJS, Vladimir Preradović, te Tajnik Stručno-trenerske komisije HJS, Prof.dr.sc Ivan Segedi.

Na seminaru se očekuje više od 150 ljudi koji će zajedno s predavačima, sportskim djelatnicima i drugim sportašima produžiti valjanost licence do sljedećeg seminara, te unaprijediti svoje znanje.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime