15 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 23 svibnja, 2022

Trogirska udruga i ove godine financijski pomaže potrebitim vukovarskim obiteljima

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

“Moje svijetlo za moj Vukovar” – naziv je humanitarne akcije koju već 16 godina provodi Udruga tjelesnih invalida TOMS iz Trogira, zajedno s još tri prijateljske udruge.U okviru ovog humanitarnog projekta, svake godine s po 1000 kuna financiraju dvije potrebite obitelji, za koje su tijekom današnjeg posjeta Vukovaru ujedno osigurali i donaciju higijenskih potrepština i hrane.

Udruzi Vukovarski leptići, u čijim je prostorijama i potpisan ugovor o donaciji obiteljima, donirali su radni materijal i didaktičku opremu. Sredstva prikupljaju prodajom svijeća tijekom Dana sjećanja na žrtvu Vukovara, školama i građanima, a sve što uprihode, ide Vukovarcima.

“Ovo je još jedan dokaz koji pokazuje koliko Vukovarci imaju prijatelja. Od srca im hvala”, poručio je zamjenik vukovarskog gradonačelnika Marijan Pavliček, koji je također nazočio potpisivanju ugovora o donaciji obiteljima.

Inače, uz trogirsku Udrugu invalida TOMS i Udrugu tjelesnih invalida Sinj, u ovoj hvalevrijednoj akciji sudjeluju i Udruga Prijatelj iz Metkovića i Udruga osoba s invaliditetom Split.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime