5 C
Vinkovci
Srijeda, 29 studenoga, 2023

Tvrtka Pevec kreće u izgradnju novog prodajnog centra u Vinkovcima

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Ministar državne imovine Goran Marić i predsjednik Uprave Peveca Jurica Lovrinčević potpisali su u Vinkovcima Ugovor o kupoprodaji građevinskog zemljišta i građevina u vrijednosti 2 milijuna kuna, na kojem će tvrtka Pevec graditi svoj objekt. Državno zemljište (ulica H.D.Genschera, zk.č.br5955/2), ukupne površine je oko 20000m², a prodajni prostor prostirat će se, kako je istaknuto na površini od gotovo 5000m².

“Ovo je jedna od značajnijih investicija u posljednjih nekoliko godina i prilika za nova zapošljavanja, ali i ostanak u gradu na Bosutu”, rekao je vinkovački gradonačelnik Ivan Bosančić,

zahvalivši se ministru Mariću i Ministarstvu državne imovine što rade za dobrobit i razvoj županija i jedinica lokalne samouprave.

Zadovoljstvo nije krio niti ministar državne imovine Goran Marić: “Danas sam zadovoljan jer potpisani ugovor predstavlja ozbiljan korak u realizaciji važnih projekata. Aktiviranje napuštene i opustošene imovine donijet će korist i novo zapošljavanje gradu Vinkovcima i njegovim stanovnicima, a obnova i novo poslovanje osnažiti će gospodarstvo ovoga područja.”

Predsjednik Uprave Jurica Lovrinović zahvalio je ministru Mariću i njegovim suradnicima na suradnji i transparentnom natječaju te dodao: “Veliko mi je zadovoljstvo najaviti ovako veliki projekt i ulaganje u Slavoniju. Osim što će Pevecov prodajni centar u Vinkovcima nuditi širok asortiman kupcima, Vinkovčanima će biti osigurano 50 novih radnih mjesta sa sigurnim primanjima čime želimo potaknuti ostanak u Lijepoj Našoj.“

Navedena nekretnina bila je predmet javnog natječaja Ministarstva državne imovine, a ponuda tvrtke Pevec d.d. bila je najpovoljnija.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime