21 C
Vinkovci
Petak, 24 svibnja, 2024

U Borovu naselju podijeljeno 800 uskrsnih paketa obiteljima u potrebi

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Iako je humanitarna akcija “Vukovar živi 365 dana” službeno završila u okviru iste danas su u Borovu naselju podijeljene i uskrsne namirnice za obitelji u potrebi kako bi i one dostojno proslavile najveći kršćanski blagdan. Podijeljeno je 800 paketa, no osim donirane hrane, dobro djelo i solidarnost prava su bit ove priče.
– Sve donacije su završile u pravim rukama, a što se tiče akcije koliko god sam oduševljen odazivom iz cijele Hrvatske, toliko sam razočaran stvarnom situacijom, ne samo u ovom gradu nego u cijeloj Hrvatskoj – rekao je inicijator akcije Momir Stojanac, predsjednik solinske Udruge hrvatskih branitelja liječenih od PTSP-a.
Problemi neće nestati, no zahvaljujući ovoj akciji vukovarske obitelji u potrebi najveći kršćanski blagdan proslavit će dostojanstveno.
– Ovo je lijepa poruka iz grada Vukovara, ali i iz Hrvatske. Spojili smo cijelu Hrvatsku kako bi pred Uskrs pomogli onima kojima je pomoć najpotrebnija – naglasila je Sandra Rapčak, predsjednica Udruge djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata, koja se s članovima svoje udruge priključila akciji i današnjoj podjeli uskrsnih paketa.
Podsjetimo, na inicijativu solinskih branitelja u akciji je sudjelovalo više od 240 udruga proisteklih iz Domovinskog rata te sportskih klubova i drugih organizacija, kao i 47 gradova diljem Lijepe naše.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime