1.2 C
Vinkovci
Četvrtak, 27 siječnja, 2022

U Ekonomskoj školi Vukovar održan “Dan obojan poduzetništvom”

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

U Ekonomskoj školi Vukovar održan je “Dan obojen poduzetništvom” kako bi se lokalne poduzetnike i dionike grada Vukovara upoznalo s aktivnostima i postignućima učenika tijekom obrazovanja, ali i ciljem pružanja učenicima onoga što ne dobiju kroz redovno školsko obrazovanje, odnosno pružiti im priliku da razviju i otkriju svoju kreativnost, poduzetničke vještine i stvaralaštvo.

Tako su radionicom koja je održana u sklopu projekta “Sinergija odživog razvoja i poduzetničke aktivnosti u školskim klupama”, predstavili proizvode izrađene od recikliranih materijala.

S poduzetnicima je već treću godinu sklopljen Sporazum o obavljanju prakse za ekonomiste koji inače nemaju redovnu praksu. Prilika je to za sve one koji žele znati više, a takvih među učenicima uvijek ima.

Kako bi ih se što bolje uvelo u poslovni život, jedna od aktivnosti bio je okrugli stol na temu “Implementacija poduzetništva u nastavu te umrežavanje s lokalnim poduzetnicima”. Osim razmjene poduzetničkih iskustava s tvrtkama koje sudjeluju kao partneri u projektu “Praksa kod poduzetnika – Poduzmi”, ovo je prilika i za unaprjeđenje buduće suradnje.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime