20 C
Vinkovci
Četvrtak, 25 srpnja, 2024

U Gradištu policija pronašla veći nasad marihuane

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Policijski službenici PU vukovarsko-srijemske proveli su u srijedu, 16 rujna 2020., pretrage na dvije adrese u Gradištu, temeljem naloga Županijskog suda u Vukovaru za pretragu doma i drugih prostorija.

Tijekom pretrage na jednoj od adresa, u zadnjem dijelu dvorišta pronađen je nasad od 156 biljaka marihuane visine od 160 do 200 cm te improvizirani laboratorij za proizvodnju marihuane unutar kojeg se nalazilo još ukupno 6.545,50 grama marihuane. Zbog izražene sumnje da su nezakonito i neovlašteno proizvodili drogu radi vlastite materijalne koristi provedeno je kriminalističko istraživanje nad troje hrvatskih državljana (dvije osobe su u životnoj dobi od 64 godine i jedna od 49 godina).

Pri pretrazi su oduzeta i novčana sredstva za koje se sumnja da su pribavljena na nezakonit način te mobilni uređaji radi sumnje da su poslužili za izvršavanje kaznenog djela. Protiv navedenih hrvatskih državljana slijedi kaznena prijava zbog kaznenog djela Neovlaštena proizvodnja i promet drogama, a svi će  uz kaznenu prijavu biti predani policijskom pritvorskom nadzorniku PU vukovarsko-srijemske.

fotografija: PU vukovarsko-srijemska

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime