-0 C
Vinkovci
Nedjelja, 10 prosinca, 2023

U Lovasu održan radni sastanak s predstavnicima VSŽ

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Vukovarsko-srijemski Župan Božo Galić posjetio je Općinu Lovas gdje se susreo s tamošnjom načelnicom Tanjom Cirba i njezinim suradnicima. Održan je radni sastanak. Razgovaralo se o projektima kao što su Zimska luka u Opatovcu te projekti navodnjavanja i izgradnje hladnjače. Lovaška načelnica upoznala je vukovarsko-srijemskog župana s podatkom o nikada više upisanih prvašića u osnovnu školu.

” Stalno ističem da smo u prvi razred upisali 17 učenika. Jednako tako nagalašavam i povećani broj djece u dječjem vrtiću” , pohvalila se lovaška načelnica te dodala kako u Općini čine maksimalne napore da stanovnicima pruže sve što je potrebno za kvalitetan život, posebice mladim obiteljima koje su odlučile ostati.

Što se pak tiče projekata koji će u Lovasu biti realizirani zahvaljujući europskom novcu mahom se odnose na gospodarstvo. Projekt Zimska luka ili Zimovnik u Opatovcu težak je oko 25 milijuna kuna i trebao bi biti u realiziran u sastavu Projekta Slavonija Baranja i Srijem.

Kada je riječ o projektu navodnjavanja za njega je potrebno odraditi tehničku dokumentaciju. Za projekt izgradnje hladnjače vrijedan 20 milijuna kuna zanimanje su iskazali tamošnji poljoprivrednici i trenutačno se razgovara o izradi projektne dokumentacije, zaključila je načelnica Cirba.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime