29 C
Vinkovci
Nedjelja, 14 travnja, 2024

U ožujku premještaj interventne jedinice policije u Vukovar

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Nakon što je ranije vukovarski gradonačelnik Ivan Penava s ministrom unutarnjih poslova Davorom Božinovićem potpisao Sporazum o sufinanciranju uređenja i prenamjene stambene zgrade, a u svrhu premještaja Interventne jedinice policije iz Nuštra u Vukovar, svečano je potpisan i ugovor o izvođenju radova.

Ugovor su u prisutstvu vukovarskog gradonačelnika Ivana Penave potpisali ministar unutarnjih poslova Davor Božinović i Đuro Bamburać, predstavnik tvrtke izvođača radova. Riječ je o zgradi na adresi Rudofla Perešina 5 koja je bila vlasništvo Ministarstva državne imovine, a sada je pripala Ministarstvu unutarnjih poslova.

Postoji jedna posebna veza između Vukovara i MUP-a. Nedavno smo iskazali pijetet 97 policajaca poginulih u obrani Vukovara i siguran sam, kada bi mogli, i oni bi danas bili sretni zbog ovoga, rekao je Davor Božinović, ministar unutarnjih poslova.

Dolaskom najobučenije jedinice Hrvatske policije u Vukovar zadovoljstvo nije krio ni vukovarski gradonačelnik Ivan Penava. Premještanje interventne policije u grad na Dunavu je višestrukog značenja, istaknuo je vukovarski gradonačelnik. Prilika je ovo za doseljavanje novih obitelji, a Vukovar bi, napomenuto je, trebao postati još sigurniji grad.

Preuređenje novog sjedišta Interventne policije, projekt je vrijedan više od 6.000.000,00 kuna. Radit će se u dvije faze, a završetak prve, vrijedne 3.500.000,00 kuna, očekuje se krajem ožujka 2020. godine.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime