-1 C
Vinkovci
Četvrtak, 30 studenoga, 2023

U petak otvorenje 22. Sajma zdravlja

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

“Zdravlje, komunikacije, mediji – intersektorska suradnja” tema je 22. Sajma zdravlja koji će se održati ovoga vikenda u Vinkovcima. U tri dana Sajma posjetiteljima će biti ponuđene raznovrsne radionice i predavanja i to za sve uzraste. Bit će organizirana i zdravstvena mjerenja organizma za građane. Između ostaloga, strukovne škole iz Vinkovaca održat će promociju zanimanja koja nude u sklopu čega će učenici omogućiti besplatna šišanja i krojačke sitne popravke.

Na susretu s novinarima s kojima se razgovaralo o programu ovogodišnjeg Sajma uz koordinatoricu Mandicu Sanković koja ga je preznetirala, nazočili su i vinkovački gradonačelnik Ivan Bosančić i njegov zamjenik Gabrijel Šokičić, upućen je poziv svim ljudima dobre volje da posjete Sajam zdravlja i pronađu u bogatom sadržaju nešto za sebe.

Najavljeno je više desetaka stručnih predavanja i simpozija iz područja promicanja zdravog života, javnog zdravstva, medija, obrazovanja, zaštite okoliša, urbanog planiranja, te drugih područja vezanih za zdravlje i zdrav način života. Među onima koji će sudjelovati na radionicama i okruglim stolovima uz već poznata imena iz svijeta znanosti je i dr.sc. Damir Škaro, koji će kako je istaknuto govoriti o svojim postignućima te iznijeti stavove kako iskomunicirati život ugrađujući u njega sve potrebno da bi on bio potpun – zdrav.

Sajam se održava pod visokim pokroviteljstvom ministarstva zdravstva, u organizaciji Grada Vinkovaca i Vukovarsko-srijemske županije te Hrvatske mreže zdravih gradova.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime