20 C
Vinkovci
Četvrtak, 25 srpnja, 2024

U središtu Vinkovaca održana radionica izrade grafita

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Ekonomska i trgovačka škola Ivana Domca i ove je godine u središtu grada na Bosutu organizirala već tradicionalnu radionicu izrade grafita u kojoj su sudjelovali učenici šest vinkovačkih srednjih škola. Aktivnost je organizirana u dva kruga, prvi krug svaka je škola održala tijekom ožujka u svojim prostorima i izabrala tri najuspješnija rada, čije ekipe nastavljaju rad u ovom posljednjem krugu.

“Tema je zadana, teme uvijek budu neke koje imaju određeno značenje o kojem trebaju razmisliti, znači u prvom krugu svaka ekipa dobije svoju temu, a u drugom krugu je zajednička,” rekla je Mirjana Čavar, pedagoginja u Ekonomskoj i trgovačkoj školi Ivana Domca. Ovogodišnja tema bila je izreka kineskog filozofa Konfucija: “Živim u sasvim malenoj kućici, ali njezini prozori gledaju na velik svijet.”

Pobjednik se nije birao, a cilj radionice – naglasili su organizatori – međusobno je druženje učenika te iskazivanje kreativnih sposobnosti. Vrijednost ovog projekta prepoznao je i Grad Vinkovci koji je financirao nabavku potrebnih materijala poput hamer papira, flomastera, masnih boja, markera, tempera i ostalog potrebnog u oba kruga aktivnosti.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime