28 C
Vinkovci
Petak, 21 lipnja, 2024

U tijeku izgradnja odvojka ulice D. K. Žanića u Vinkovcima

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

U tijeku je izgradnja odvojka ulice Dragutina Karle Žanića u vinkovačkom naselju Kanovci. Nešto više od pola milijuna kuna bit će izdvojeno iz gradske blagajne za ovaj projekt važan i stoga što će njime biti omogućen pristup gradskom zemljištu koje će uskoro biti parcelirano i – nakon raspisanog javnog natječaja – spremno za izgradnju trinaest novih kuća. Zainteresiranih će biti, uvjeren je vinkovački gradonačelnik Ivan Bosančić koji je danas obišao radilište.

“Trinaest građevinskih zemljišta bit će dostupno za građane. U budućem vremenu planiramo dosta toga, pružiti ljudima zemljišta koja će biti pripremljena za gradnju” – izjavio je Bosančić prilikom obilaska radilišta.

Inače, kada je riječ o radovima, riječ je o produžetku, odnosno nastavku ulice Karle Žanića, 230 metara cestovnog dijela te vodovodne mreže i slivne i odvodne kanalizacije. Uz napomenu da u prvoj fazi cesta neće biti potpuno zgotovljena. Bosančić pojašnjava: “Ne želimo da se cesta uništi dok se grade kuće. Kada se objekti izgrade, cestu ćemo završiti, tako da nećemo morati naknadno uništavati asfalt”.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime