5 C
Vinkovci
Srijeda, 29 studenoga, 2023

U tijeku obnova Doma kulture u Vinkovačkom Novom Selu

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

U ulici Školska 42 u Vinkovačkom Novom Selu nalazi se Dom kulture. Stara građevina iz nekadašnjih vremena vapi za cjelokupnom obnovom. Tim više jer ovaj prostor ima društvenu namjenu.

– Ovaj prostor služi za opće društvene namjene građana Vinkovačkog Novog Sela. U sklopu ovoga prostora, imamo ambulantu, ali moram napomenuti da bi uskoro mogli dobiti i novu ambulatnu, tako da bi mogli dobiti i dodatni prostor za naše Udruge. Zadnji puta je ovaj prostor obnovljen poslije rata, početkom 90-ih godina. Objekat je počeo propadati u nekim dijelovima krova i zidova – rekao je predsjednik MO Novo Selo Igor Banovac.

Izmjena prozora, vrata, uređenje zidova i podova, neki su od trenutnih radova, a iz grada Vinkovaca obećano je da će u dogledno vrijeme još financijskih sredstava biti utrošeno u obnovu spomenutog objekta.

To je ono što smo najavljivali. Sada ćemo sve intezivnije ići prema širem prostoru grada, kroz sve mjesne odbore. Nešto ćemo ućiniti na poboljšanju i kvaliteti života. Za Novo Selo smo dodatno pripremili i novo dječje igralište. Za sljedeću godinu pripremamo nove aktivnosti i svake godine ćemo dizati taj nivo po mjesnim odborima kako smo i najavili – napomenuo je vinkovački gradonačelnik Ivan Bosančić.

Potencijalnih radova ima nemali broj. Sve ovisi o mogućnostima i prilikama, i naravno sredstvima gradske blagajne iz koje je za ove radove na obnovi Doma kulture izdvojeno 200.000,00 kuna.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime