15 C
Vinkovci
Petak, 29 rujna, 2023

U tijeku radovi na asfaltiranju kolnika u Ohridskoj ulici u Vinkovcima

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

U Ohridskoj ulici u Vinkovcima u tijeku su radovi na asfaltiranju kolnika. Riječ je o provedbi redovitog programa održavanja, u okviru kojega će se u 2017. godini obaviti asfaltiranje u još četiri ulice. Sveukupna investicija ovog projekta vrijedna je 280.000 kuna, a ukupno će biti ugrađeno 2.800 četvornih metara asfalta. Završetkom radova u Ohridskoj ulici dobit će se veći broj parkirališnih mjesta i omogućiti stanarima urednije korištenje parkirališnog prostora.
“Treba napomenuti da će programom aglomeracije koji će uskoro krenuti, doći do rekonstrukcije kanalizacijske mreže u Ul. A.B.Šimića, Lapovačke i Bloku S.Jankovića i stoga se, prije tih zahvata, neće obavljati radovi na asfaltiranju tih ulica”, pojašnjava Rihard Gatti, iz UO komunalnog gospodarstva i uređenja Grada Vinkovaca. Dodaje da će se, nakon završetka projekta aglomeracije, radovi na uređenju kolnika provesti i u navedenim ulicama.
U naredno vrijeme ove godine, nastavlja se sanacija ulica, a osim Ohridske, u planu je uređenje Ulice Ruđera Boškovića, Matije Antuna Reljkovića i Eugena Kumičića dok je na jesen u planu sanacija i Ulice Petra Preradovića.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime