22 C
Vinkovci
Petak, 21 lipnja, 2024

U tijeku radovi na obnovi pješačkog mosta u Vinkovcima

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Već je postala praksa da tribine ”Zajedno za bolje sutra”  imaju dobar učinak, jer se puno toga napravilo u našem gradu. Na jednoj od trbina građani su vinkovaćkom gradonačelniku Ivanu Bosančiću skrenuli pozornost na pješački most preko Bosuta koji spaja Ulicu Josipa Kozarca i Ulicu Dragutina Žanića Karle.

U tijeku su radovi, koji će biti gotovi kroz nekih desetak dana, no most je cijelo vrijeme prohodan.

-”Velika  je važnost ovog objekta za prelazak pješaka koji dolaze iz Novog Sela, Vrtnog naselja ili Lapovaca. Puno je tu i djece i školaraca, budući da je većina srednjih škola u ovom dijelu grada. Most se puno koristi i zato je iznimno važno da bude siguran,  rekao je Bosančić.

Prema riječima Marka Dujmića, pročelnika Upravnog odjela komunalnog gospodarstva i uređenja grada napravit će se blaži spust za bicikliste i malo proširiti, na dijelu prema Lenijama također će se  napraviti jednu rampa koja će ublažiti uspon. Uredit će se okoliš oko samog mosta te će se obojati ograda, a planira se i uređenje pješačkog prijelaza u ulici Dragutina Žanića Karle kako bi građani uz sigurniji most imali i sigurniji prijelaz,

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime