17 C
Vinkovci
Petak, 14 lipnja, 2024

U tijeku realizacija nekoliko projekata na području općine Jarmina

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Prema podacima župnog ureda, u općini Jarmina sve je više krštene djece, a da se već sada misli na njihovu budućnost, pokazuju projekti koji se trenutačno rade u općini – primjerice, skora izgradnja dječjeg vrtića. O svemu tome, no i o drugim planovima i aktivnostima u općini Jarmina, razgovarali su općinski čelnici na radnom sastanku s vukovarsko-srijemskim županom.
Jedan od projekata vrijedan 700 tisuća kuna počinje već sutra. “Trenutno radimo na projektima koje smo dobili iz regionalnog razvoja. Dobili smo sredstva za nogostupe u Vinkovačkoj ulici, radovi počinju sutra”, izvjestio je općinski načelnik, Andrija Draganić.
U općinskom procesu je nabavka bagera, aktivan je projekt javnih radova. Riješen je nedavno i važan problem kvalitetnije pitke vode. “Najdraža investicija nam je bila ove godine upravo završetak regionalnog vodovoda, gdje smo omogućili uz pomoć županije, i državnog proračuna i europskih fondova zajedno s Općinom priključiti vodovod Jarmine na regionalni vodovod”, napominje Draganić.
Samo uz koordinaciju s načelnicima i gradonačelnicima najistočnija županija može ići naprijed, istaknuo je u Jarmini vukovarsko-srijemski župan, Božo Galić.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime