27 C
Vinkovci
Nedjelja, 14 travnja, 2024

U Tovarniku održan Dječji proljetni sajam

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

I ove godine, u Tovarniku je, uoči uskrsnih blagdana, održan Dječji proljetni sajam. U središtu mjesta bili su postavljeni štandovi s najraznolikijim uskrsnim ukrasima, čestitkama i kolačima. U pripremi su sudjelovali svi: djeca, učiteljice, nastavnici i roditelji.

“Sve ovo pripremali smo posljednjih dva tjedna, imamo raznih ukrasa, igrački i “tacni” za pisanice”, ponosno priča Petar Vidović, učenik trećeg razreda OŠ “Antun Gustav Matoš”. Zajedno sa svojim prijateljima iz razreda osmislio je i izveo rap pjesmicu o zeki, a njegova uskrsna želja je, kaže, samo jedna – da se svi slažu.

Da su uložili puno truda, potvrđuje i učiteljica Marijana Kovačić, koju smo zatekli za štandom učenika okupljenih u Kreativnu skupinu: ” Ovo je četvrti razred naše škole, članovi su Kreativne skupine i jako puno radimo na radionicama. Zaista smo se, kao i svake godine, sa zadovoljstvom i radošću pripremali za uskrsni sajam.”

I susjedni štandovi bili su prepuni najraznovrsnijih uskrsnih ukrasa, a dok su posjetitelji razgledavali i kupovali ponuđene proizvode, najmlađi mještani Tovarnika družili su se s uskrsnim zekom, koji je stigao obići i njihovo mjesto, družiti se s njima i zaplesati. Mia iz osječkog plesnog i zabavnog studija, u čijem je društvu Zeko i stigao u Tovarnik, poručuje: “Djeca su uvijek svuda dobra, naš cilj je zabaviti ih i širiti veselu energiju koju ona s radošću prihvaćaju!”

Dječji proljetni sajam zajednički su organizirali OŠ “A.G.Matoš”, Dječji vrtić “Palčić” i udruga “Veliki za male”, uz potporu Općine Tovarnik.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime