20 C
Vinkovci
Nedjelja, 23 lipnja, 2024

U vinkovačkom središnjem gradskom parku posađena nova stabla

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

U obnovu središnjeg vinkovačkog gradskog parka uložit će se oko 2 milijuna kuna – odnosno, ako se tomu doda obnova trojstva i postavljanje spomenika Šokčeviću – više od 3 milijuna kuna. Trenutno djelatnici Cvjećarstva pomlađuju drvored – zasađeno je 35 novih stabala, a onda slijedi obnova fontane i staza. Kada radovi završe, na ljeto iduće godine, park bi trebao postati ne samo ugodnije mjesto za boravak Vinkovčana, već i na ponos stanovnicima grada na Bosutu.

Posađeno je 35 novih stabala – kesteni, javori i lipe, koji će za nekoliko godina, kada narastu i rašire se, upotpuniti novi izgled središnjeg parka, posebice dio ispred zgrade Hrvatskih šuma, Župnog ureda i crkve Sv. Euzebija i Poliona. U nastavku kreće obnova fontane i staza.

Radove je obišao vinkovački gradonačelnik, Ivan Bosančić, koji je podsjetio kako je trenutačno u Vinkovcima u predbožićno vrijeme otvoreno 20-tak radilišta, kao nikada do sada. “Radi se punom parom, to nam je na ponos, no to je i obveza jer sve to zahtjeva veliki angažman. No, nadam se da će u konačnici Vinkovčani biti zadovoljni i da će im središnji gradski park ponovno biti na ponos”, rekao je Bosančić.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime