21 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 24 lipnja, 2024

U Vinkovcima održan Memorijal Tomislava Mihina

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

U spomen na člana KUD-a Ljeskovac iz vinkovačkog Novog Sela, koji je tragično preminuo prije četiri godine, članovi KUD-a i ove su godine organizirali Memorijal Tomislava Mihina, koji je održan u dvorani OŠ Bartola Kašića. Tomislava Mihina, mladog, svestranog i talentiranog Novoselčanina, koji je poginuo u prometnoj nesreći 2013. godine, njegovi folkloraši nisu zaboravili. Okupili su se i ove godine njemu u čast.

Život Tomislava Mihina bio je ispunjen – osim članstva u KUD-u Ljeskovac, bio je i član crkvenog Zbora mladih, a bavio se i sportom. Spomen na njega prizvan je onim što je itekako volio-tradicijskom glazbom i plesom. Počast su mu dolaskom na ovogodišnji memorijal, uz obitelj, odali mnogi prijatelji, sugrađani, predstavnici grada….

“Možemo reći tuga je velika, ali s druge strane ponos, nastavljamo ono što smo započeli, i mislim da ćemo ići dokle god KUD bude živio u spomen našeg Tome, koji je bio voditelj naših tamburaša i veliko slovo u našem KUD-u” – rekao je ovom prigodom Dragan Šarčević, predsjednik KUD-a

U programu u čast neprežaljenom članu KUD-a Ljeskovac, uz domaćine, nastupila su kulturno umjetnička društva Korenica, Mladost iz Domaljevca, Tomislav iz Županje, PS Bećaruše iz Podvinja i Ornica iz Ivankova te TS Dike.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime