22 C
Vinkovci
Petak, 21 lipnja, 2024

U Vinkovcima otvoreni 14. Pčelarski dani

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

U organizaciji Hrvatskog pčelarskog saveza i Pčelarskog saveza Vukovarsko-srijemske županije otvoreni su 14. Pčelarski dani u okviru kojih će biti upriličen i Međunarodni pčelarski sajam opreme i pčelinjih proizvoda te stručno-edukativni skup. Mnogo različitih vrsta meda se našlo na otvaranju jedinog specijaliziranog pčelarskog sajma u ovom dijelu Hrvatske koji je u ovogodišnjem izdanju okupio 50-ak izlagača i predavača. Prilika je ovo za pčelare da u dva dana trajanja sajma predstave svoj cjelogodišnji rad.
– Analizirajući protekle godine tu je prošlo više tisuća pčelara i gostiju građana koji vide neke svoje interese – napomenio je ovom prilikom Stipo Rimac, predsjednik Pčelarskog saveza Vukovarsko-srijemske županije.
Mnoge pčelare ovoga proljeća zbog velikih hladnoća, koje pčele teško podnose, očekuje obnova pčelinjih zajednica, a u tome će im pomoći ovaj sajam na kojemu se može pronaći pčelarska oprema po povoljnijim cijenama te korisna mnogobrojna predavanja u sklopu edukativnog segmenta.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime