11 C
Vinkovci
Srijeda, 21 veljače, 2024

U Vinkovcima se slavila ljepota žene kroz izložbu i modnu reviju

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Izložba Ljepota žene postavljena u vinkovačkoj pješačkoj zoni obuhvatila je čak 60 radova, a to je ujedno i najveća izložba na otvorenom u Vinkovcima, pohvalili su se organizatori.

Autori Josip Božičević, Antun Ferbežar, Ivan Lončar Žan, Zlatko Kokanović i Zvonimir Perak prikazali su kako oni vide ljepotu žene kroz reljefe u drvetu, ulje na platnu, akvarel i druge tehnike.

A osim likovnim djelima, ljepota žene slavila se i kroz etno modnu reviju vinkovačke udruge Vrijedne ruke, na kojoj su članice, prigodno, uz univezalnu ljepotu žene, prikazale i svo bogatstvo zlatoveza. Posjetiteljima na vinkovačkoj pješačkoj zoni doživljaj su glazbom upotpunile i članice Pjevačke skupine Lira.

Inače, današnja izložba posvećena ljepoti žene i modna revija samo su dio bogatog i raznovrsnog popratnog programa 52. Vinkovačkih jeseni. Uklopila se itekako dobro, s obzirom na svu ljepotu koju ćemo ovih dana viđati u gradu na Bosutu…..

A svi koji danas nisu stigli na izložbu Ljepota žene, dio radova moći će vidjeti i u predvorju hotela Slavonija, gdje će biti izloženi od sutra, dok će izložba, najavili su organizatori, sljedeće godine posjetiti sva mjesta odakle su članovi udruženja likovnih umjetnika, a to su Vukovar, Otok, Županja i Ivankovo.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime