17 C
Vinkovci
Srijeda, 28 veljače, 2024

U Vinkovcima upisano 340 prvašića, u OŠ N. Tesle prvašića je više nego prošle godine

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

U Vinkovcima je u školske klupe po prvi puta sjelo 340 prvašića, sedmero manje nego lani. A za učenike Osnovne škole Nikole Tesle u vinkovačkom prigradskom naselju Mirkovci, početak nove školske godine označio je i početak provođenja nastave u novom, dograđenom dijelu školskog objekta. U obnovu i dogradnju škole uloženo je 13 milijuna kuna, a učenici i nastavnici za rad su dobili novih 3 tisuće četvornih metara

Inače, u OŠ Nikole Tesle u Mirkovcima prošle godine upisano je 16 prvašića, a ove 27.

“To nam je stvarno veliki uspjeh, znači da se malo spriječio odlazak iz ovih krajeva, a nadamo se da će upisu novih učenika doprinjeti i ova nova, moderna školska zgrada”, rekla je u prigodi početka nove školske godine i službenog otvorenja dograđenog dijela škole, zamjenica ravnateljice OŠ Nikole Tesle, Martina Saulić.

Vinkovački gradonačelnik, Ivan Bosančić, istaknuo je kako škola sada ima devet novih moderno upremljenih učionica i kabineta, prostore za nastavnike. “Sve će to doprinjeti da ovdje bude kvalitetnija nastava, da djeca odrastaju i borave u ljepšim prostorima”, rekao je Bosančić, koji je ovom prigodom svim prvašićima na području grada Vinkovaca zaželio sretan početak školske godine.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime