17 C
Vinkovci
Petak, 14 lipnja, 2024

U Vinkovcima započela podjela paketa hrane za korisnike zajamčene minimalne naknade

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

U okviru EU-projekta „Humanitarni paket za Slavoniju 2“ Gradsko društvo Crvenog križa Vinkovci započinje od danas, 29.03.2017. do utorka (4. travnja 2017.) s prvom podjelom paketa hrane korisnicima zajamčene minimalne naknade.

Hrvatski Crveni križ je nositelj, Gradsko društvo Crvenog križa Županja prijavitelj, a Gradsko društvo Crvenog križa Vinkovci jedno od 11 provedbenih partnera u EU-projektuHumanitarni paket za Slavoniju 2“.

Projekt je odobren od strane Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, a financiran je iz Fonda europske pomoći za najugroženije (FEAD).

Cilj projekta je podjelom paketa hrane (tri podjele) i higijenskih potrepština (jedna podjela) tijekom ove godine pomoći najsiromašnijim sugrađanima koji žive ispod granice siromaštva.

I ovaj projekt usmjeren na pomoć lokalnoj zajednici Gradsko društvo Crvenog križa Vinkovci provest će u suradnji s Centrom za socijalnu skrb Vinkovci i svim jedinicama lokalne samouprave na području djelovanja GDCK Vinkovci koje obuhvaća gradove Vinkovci i Otok, te općine Andrijaševci, Ivankovo, Jarmina, Markušica, Nijemci, Nuštar, Privlaka, Stari Jankovci, Stari Mikanovci, Tordinci i Vođinci.

Paketi će se dijeliti korisnicima zajamčene minimalne naknade navedenim na rješenjima Centra za socijalnu skrb Vinkovci, uz predočenje rješenja i osobne iskaznice.

Korisnici zajamčene minimalne naknade iz Vinkovaca mogu preuzeti pakete

od srijede, 29. ožujka, do utorka, 4. travnja 2017., u vremenu od 12 do 15 sati

u skladištu Gradskog društva Crvenog križa Vinkovci u Ulici Josipa Kozarca 10.

Korisnicima iz drugih jedinica lokalne samouprave će paketi biti dijeljeni u njihovim mjestima stanovanja.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime