-0 C
Vinkovci
Nedjelja, 10 prosinca, 2023

U Vukovarsko-srijemskoj županiji pozitivno 90 osoba na COVID-19

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

U Vukovarsko-srijemskoj županiji u posljednja 24 sata je 90 novih pozitivnih osoba na COVID-19, potvrđenih PCR testiranjem i to 19 osoba iz Vinkovaca, 11 osoba iz Vukovara, 8 osoba iz Cerne, po 5 osoba iz Soljana, Vođinaca i Županje, 4 osobe iz Šiškovaca, po 3 osobe iz Gradišta, Ivankova, Starih Jankovaca, po 2 osobe iz Andrijaševaca, Bršadina, Mirkovaca, Nuštra, Opatovca i Štitara, te po 1 osoba iz Bošnjaka, Cerića, Gaboša, Iloka, Jarmine, Korođa, Ludvinaca, Mikluševaca, Rokovaca, Starih Mikanovaca, Trpinje i Vrbanje.

Preminule su dvije osobe.

Od početka epidemije ukupan broj oboljelih osoba je 20750, od kojih je 20008 izliječenO, a ukupno je preminula 381 osoba.

Trenutno je u županiji 40 osoba hospitalizirano zbog COVID-19 bolesti.

U protekla 24 sata testirane su 344 osobe, te je ukupno do sada testiranih osoba na području županije 11964.

U samoizolaciji se na području županije nalaze 403 osobe.

Od ukupnog broja pozitivnih na COVID-19 u Vukovarsko-srijemskoj županiji, 5 je pozitivnih osoba iz sustava zdravstva ( 0 liječnika, 2 med. sestre / tehničara, 1 drugi zdravstveni radnik, 2 nezdravstvena radnika zaposlena u zdravstvu ).
U samoizolaciji iz sustava zdravstva nema zdravstvenih i nezdravstvenih radnika, priopćeno je iz Stožera civilne zaštite Vukovarsko-srijemske županije.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime