17 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 26 rujna, 2022

U Vukovarsko-srijemskoj županiji u posljednja 24 sata nema novooboljelih, izliječeno je 17 osoba

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

U Vukovarsko-srijemskoj županiji u posljednja 24 sata nema pozitivnih osoba na COVID-19, te je i dalje ukupno 40 oboljelih osoba. Trenutno u županiji nema hospitaliziranih osoba zbog COVID-19 bolesti. U protekla 24 sata izliječeno je 2 osobe, jedna osoba iz Nuštra i jedna iz Vinkovaca, što čini ukupno izliječenih na području županije 17.
U protekla 24 sata testirane su 43 osobe, što je do sada ukupno 1080 testiranih na području županije. U samoizolaciji na području županije nalazi se 385 osoba, a tijekom jučerašnjeg dana zaprimljeno je 2 prijave o kršenju samoizolacije, te se provjerom utvrdilo da se u oba slučaja radilo o kršenju samoizolacije. Objekti za karantenu osoba, te objekti za karantenu vozača kamiona u Vukovarsko-srijemskoj županiji su demobilizirani. COVID-19 ambulante osnovane pri domovima zdravlja su zaprimile 46 poziva sa sumnjom na bolest COVID-19.
Od ukupnog broja pozitivnih na COVID-19 u Vukovarsko-srijemskoj županiji je pozitivno 10 zdravstvenih radnika, a od toga 2 liječnika, 4 medicinskih sestara/tehničara, 3 druga zdravstvena radnika i 1 nezdravstveni radnik.
U samoizolaciji su 3 zdravstvena radnika, od toga je 1 liječnik i 2 medicinske sestre/tehničari.
Izvijestio je Stožer civilne zaštite Vukovarsko-srijemske županije.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime