16 C
Vinkovci
Nedjelja, 24 rujna, 2023

U Vukovaru obnovljene Splitska i Zagrebačka ulica

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

U Vukovaru se nastavljaju radovi na izgradnji cestovne i komunalne infrastrukture. Zagrebačka i Splitska ulica na Mitnici uvrštene su ovih dana među sanirane vukovarske ulice, što sigurno najviše veseli stanovnike ovog dijela grada. Obnovljena je prometnica te je izgrađen novi kolektor kanalizacijske odvodnje. Gradnja novog kolektora kanalizacijske odvodnje i sanacija prometnica u ovim dvjema ulicama dio je čak 362 milijuna kuna vrijednog europskog projekta “Poboljšanje vodnokomunalne infrastrukture grada Vukovara”, čiji je nositelj Vukovarski vodovod.

Kad je riječ o cestovnoj sanaciji Zagrebačke i Splitske ulice obnovljena je postojeća prometnica te postavljena horizontalna i vertikalna signalizacija.

– Ukupno tri ulice dosad su sanirane u okviru projekta “Poboljšanje vodnokomunalne infrastrukture grada Vukovara” i nastavljamo dalje – naglasio je vukovarski gradonačelnik Ivan Penava koji je zajedno sa suradnicima nakon saniranih prometnica posjetio i novoobnovljeno dječje igralište na Sajmištu.

Mali stanovnici ovog naselja imaju se čemu veseliti. Baš u okviru Dječjeg tjedna dobili su nov prostor za igru.

– Iako je u Vukovaru svaki dan posvećen djeci, upravo smo u okviru Dječjeg tjedna u Ulici Dragutina Renarića otvorili igralište, a imamo u planu obnoviti još tri – najavio je Penava.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime