22 C
Vinkovci
Subota, 22 lipnja, 2024

U Vukovaru predstavljen Poslovni imenik

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

S ciljem povećanja informiranosti, lakšeg snalaženja klijenata i promocije usluga, u Vukovaru je danas predstavljena idejna verzija poslovnog imenika tvrtki koje imaju sjedište u Vukovaru. Kroz četiri kategorije, proizvodnja, usluga, trgovina i ugosititeljstvo, obuhvaćeni su podaci 250 tvrtki, 27 smještajnih objekata, 19 restorana, 10 odvjetnika i tri javna bilježnika.

“Razlog zašto smo krenuli u ovu priču jeste da se, bez obzira što je sve dostupno putem interneta, često događa da su nam dostupni netočni podaci, ili da je jako teško doći do telefona tvrtke koju tražite pa Vukovarci tvrtke koje su im dostupne u njihovom gradu traže van grada Vukovara. Osim toga, na ovaj način želimo potaknuti i promovirati vukovarsko gospodarstvo”, istaknula je Ivana Mujkić, zamjenica vukovarskog gradonačelnika.

Svi poslovni subjekti koji se nisu prijavili, a žele da i njihove tvrtke budu uvrštene u Poslovni imenik, još uvijek to stignu. “Pozivamo sve poduzetnike i obrtnike, koji možda nisu iskoristili priliku, kao i sve novoosnovane poslovne subjekte, da do 5. travnja popune obrazac koji se nalazi na stranicama Grada Vukovara, a obrazac s potpunim, točnim i ovjerenim podacima potom pošalju Upravnom odjelu za gospodarstvo, poljoprivredu i međunarodnu suradnju”, pojasnila je i pozvala

Marijana Grubišić, pročelnica UO za gospodarstvo, poljoprivredu i međunarodnu suradnju.

“Želimo još samo pozvati sve poduzetnike i obrtnike, koji možda nisu iskoristili priliku, kao i sve novoosnovane poslovne subjekte, da do 5. travnja popune obrazac koji se nalazi na stranicama Grada Vukovara, zajedno s kategorizacijom u koju se mogu smjestiti”

Poslovni imenik, za čiju je izradu izdvojeno oko 66 000 kuna, bit će tiskan u oko 9.000 primjeraka te početkom svibnja podijeljen svim građanima Vukovara.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime