-3 C
Vinkovci
Srijeda, 19 siječnja, 2022

U Županji obilježen Međunarodni dan muzeja

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

U povodu Međunarodnog dana muzeja, Zavičajni muzej Stjepan Gruber iz Županje upriličio je predstavljanje web  i facebook stranica te izložbu plakata. Time su pokušali prikazati različite vrste izdavaštva i komunikacija, kako onih iz prošlosti tako i ovih novijih. Sve se održavalo pod sloganom “Promoviramo muzej-jučer,danas,sutra”. Organizirana je i radionica za osnovoškolce koji su izrađivali plakate i pokazali na koji način i kako bi oni najavili neki događaj. U povodu Međunarodnog dana muzeja, Zavičajni muzej Stjepan Gruber iz Županje upriličio je predstavljanje web  i facebook stranica te izložbu plakata. Time su pokušali prikazati različite vrste izdavaštva i komunikacija, kako onih iz prošlosti tako i ovih novijih. Sve se održavalo pod sloganom “Promoviramo muzej-jučer,danas,sutra”. Organizirana je i radionica za osnovoškolce koji su izrađivali plakate i pokazali na koji način i kako bi oni najavili neki događaj.
Izloženo je tridesetak plakata. Najstariji izloženi plakat je iz 1957. godine. Na predstavljanju internetske i facebook stranice naglašeno je kako ih posjećuje veliki broj posjetitelja i kako je ta interaktivna komunikacija na zadovoljavajućoj razini. Često muzealci znaju  postaviti pitanje vezano uz neki povijesni datum značajan za život u Županji. Pokazalo se da upravo na takva i slična pitanja posjetitelji rado odgovaraju.
U povodu Međunarodnog dana muzeja, županjski muzej posjetila je i pročelnica za turizam i kulturu Marija Budimir koja je izrazila zadovoljstvo viđenim i pozvala sve da posjete ovu ustanovu i stalne postave bilo da je riječ o arheološkomn ili pak onom iz tradicijskog života Županje.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime