20 C
Vinkovci
Nedjelja, 23 lipnja, 2024

Učenici kroz kviz znanja puno naučili o borbi protiv ovisnosti

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Povjerenstvo za suzbijanje zlouporabe opojnih droga i drugih ovisnosti Vukovarsko-srijemske županije organiziralo je ”Motivacijski dan” u Vinkovcima, koji je bio zamišljen kao završni dan svih aktivnosti u sklopu obilježavanja Mjeseca borbe protiv ovisnosti.

Kroz niz aktivnosti održano je Plivačko natjecanje ”Plivam za zdrave Vinkovce”, kviz znanja o ovisnostima u svim gradskim osnovnim školama i nagradni natječaj za učenike od 5.-8. razreda za najbolji slogan u borbi protiv ovisnosti.

Na završnom danu nakon pozdravnih riječi, u organizaciji Društva naša djeca Vinkovci odigrana je predstava na temu prevencije ovisnosti, te je uslijedilo finale kviza znanja o ovisnostima za sedme i osme razrede.

U kategoriji osnovnih škola 7.razreda prvo mjesto u kvizu znanja o ovisnosti osvojila je Osnovna škola ”Antun Gustav Matoš”, dok je u kategoriji 8.razreda prvo mjesto osvojila Osnovna škola ”Vladimir Nazor ” Vinkovci. Za najbolji slogan svi su dobili nagrade, a slogani su se našli na kuglicama i na promotivnim narukvicama.

Na kraju podjele nagrada najboljima, svi učenici su ispred Vukovarsko-srijemske županije ukrasili jelku sa kuglicama na kojima su motivacijske poruke. Ukrašavanju jelke pridružio se  Franjo Orešković, zamjenik župana i predsjednik Povjerenstva za suzbijanje zlouporabe opojnih droga i drugih ovisnosti Vukovarsko-srijemske županije

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime