10 C
Vinkovci
Srijeda, 24 travnja, 2024

Učenicima i roditeljima uručeni bonovi za kupnju školskog pribora

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Osnovna škola “Bartola Kašića” u Vinkovcima imala je čast ugostiti gradonačelnika grada Vinkovaca, Ivana Bosančića, koji je ovu školu posjetio s ciljem dodjele novčanih bonova za nabavu radnih bilježnica i ostalog školskog pribora učenicima od 2. do 8. razreda ove škole za školsku 2019./2020. godinu.

Roditelji su osobito zadovoljni ovakvim potezima.

– Ja trenutno imam 4 učenika, znači dva srednjoškolca dva osnovnoškolca. Koliko financiranje udžbenika može značiti udar na džep svih nas koji smo ovdje u Slavoniji, koji živimo kako živimo? Svaka čast, ovo je stvarno gesta hvalevrijedna, istaknula je majka Gordana Štrbo.

Roditelji knjige mogu kupiti samo u lokalnim knjižarama. Na taj će način pripomoći njihovu poslovanju i stabilnosti, te ih zaštititi od konkurencije – online servisa.

-Ove godine po prvi puta knjige će biti besplatne, ali kao i prošle godine grad je prepoznao da je školovanje važno, i drago nam je da grad podupire učenike, učenje i školovanje – rekla je ravnateljica OŠ Adrijana Cvrković-Lasić.

– Kada imamo školarce u obitelji, sve kreće negdje tamo u 9.mjesecu. Škola iziskuje određene troškove i nadam se da smo kroz ove vaučere, kao i prošle godine pomogli obiteljima – zaključio je gradonačelnik Ivan Bosančić.

Iznos vaučera po učeniku je 500 kuna. U ovaj projekt uloženo je 1.215.000 kuna, a podijeljeno je 2430 vaučera. Uz vaučere gradonačelnik je uručio svjedodžbe i pohvalnice.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime