22 C
Vinkovci
Subota, 25 svibnja, 2024

Udruga braniteljica Domovinskog rata Vinkovci posjetila braniteljice Grada Petrinje

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Predstavnice Udruge braniteljica Domovinskog rata Vinkovci posjetile su braniteljice Grada Petrinje i okolice. Posjet je održan ovog vikenda u Petrinji, u improviziranim prostorijama udruge jer je zgrada, u kojoj je udruga bila smještena, uništena u potresu.

Tek što su se oporavili od ratnih razaranja i stradanja, doživjeli su novu tragediju, veliki potres koji im je promijenio živote, ali unatoč svemu, braniteljice i branitelji petrinjskog kraja zrače posebnom životnom energijom, željom i voljom da ponovno obnove svoje domove i zajedničke prostore.

Članice UBDR Vinkovci su za domaćine pripremile skromne poklone kao izraz podrške i potpore svojim kolegicama i kolegama, što je domaćine posebno dojmilo. U realizaciji posjeta Petrinji veliko razumijevanje uz podršku pružila im je Vukovarsko-srijemska županija na čelu sa županom Damir Dekanićem i njegovim suradnicima.

Zadovoljne su i ponosne što su u ovom razdoblju socijalnog distanciranja uspjele realizirati ovaj posjet i provesti dan sa njihovim kolegicama iz Sisačko-moslavačke županije sa obostranom željom da se uspostavljena suradnja i dalje održi te unaprijedi.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime