22 C
Vinkovci
Subota, 25 svibnja, 2024

Udruga Veteranki Domovinskog rata VSŽ ustupila kombi na korištenje Udruzi TRN

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Udruga osoba s cerebralnom paralizom i njihovih obitelji TRN organizirala je prigodni domjenak, a u goste su im došli članovi Udruge Veteranki Domovinskog rata Vukovarsko-srijemske županije u pratnji vilenjaka koji su ih darivali poklonima za članove Udruge.

-Razveselili smo poklonima za naše članove, no ono  što nas je posebno razveselilo je ustupanje njihovog kombija Udruge Veteranki Domovinskog rata Vukovarsko-srijemske županije za naše potrebe. One su izrazile dobru volju za suradnju s našom udrugom.Njihov kombi je prilagođen i ima rampu uz koju je omogućen prijevoz osoba s invaliditetom. Udruga je relativno mlada, uskoro ćemo proslaviti svoj prvi rođendan i u prethodnih godinu dana, korona nas je doslovno ”stopirala”, jer smo u planu imali svakakve aktivnosti koje smo na kraju morali odgoditi, rekla je Renata Musil Vorgić, predsjednica Udruge TRN koja broji 18 osoba s cerebralnom paralizom.

Članice i članovi Udruge  TRN-ovci ne gube entuzijazam, uz ogromnu volju suočavaju se s nedaćama i u budućnosti im je cilj imati vlastito vozilo kojim bi svojim članovima mogli pomoći u njihovim svakodnevnim potrebama.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime