20.2 C
Vinkovci
Subota, 19 lipnja, 2021

Ugovor o sufinanciranju provedbe Programa usavršavanja menadžera – PUMA

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Zamjenik vukovarsko-srijemskog župana Željko Cirba i zamjenik glavnog direktora Hrvatske udruge poslodavaca Bernard Jakelić danas su u županijskoj vijećnici u Vukovaru potpisali ugovor o sufinanciranju “Programa usavršavanja menadžera – PUMA” koji Vukovarsko-srijemska županija sufinancira već 11. godinu zaredom.

Cilj programa je provođenje edukativnih seminara u okviru Programa za poduzetnike s područja županije te za mlade nadarene studente završnih godina studija s osječkog sveučilišta i Veleučilišta Lavoslav Ružička u Vukovaru.

– Programe koncipiramo na način da odgovaramo na potrebe naših članova. Riječ je o svim vještinama koje se smatraju potrebnima za unaprijeđenje poslovanja i konkurentnosti tvrtki koje ovdje posluju, a u naš program besplatno uključujemo i studente – rekao je Bernard Jakelić, zamjenik glavnog direktora Hrvatske udruge poslodavaca.

Prošle godine održano je sedam seminara, koje je apsolviralo 182 polaznika. Osim navedenog programa iz HUP-a naglašavaju kako uskoro kreće prošle godine najavljeni program usmjeren isključivo na mlade, pod nazivom “Inicijativa privatnog sektora za mlade”. Program je prepoznala i Europska banka za obnovu i razvoj te se sufinanciranjem uključila u njegovu provedbu, a već stižu i upiti o načinu realizacije iz susjednih zemalja, kažu iz HUP-a.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime