29 C
Vinkovci
Nedjelja, 14 travnja, 2024

Umjetna trava na pomoćnom terenu HNK Cibalije u Vinkovcima

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Konačno je okončana priča oko postavljanja umjetne trave na pomoćnom terenu HNK Cibalije u Vinkovcima. Simboličnom predajom terena – napravljenog, naglašeno je, zajedničkim snaga Hrvatskog nogometnog saveza i Grada Vinkovaca – počinje i novo razdoblje vinkovačkog sporta, jer polaznici Škole nogometa no i svi oni koji se žele baviti sportom u Vinkovcima, sada imaju uvjete kakve i zaslužuju.

“Danas ćemo primiti ovu lijepu donaciju i pustiti prvi ovakva teren koji je općenito ovdje u cijelom vinkovačkom kraju koji će koristiti i drugim klubovima ne samo Cibaliji” – rekao je na primopredaji vinkovački gradonačelnik Ivan Bosančić.

“Naravno da me veseli da smo ovdje otvorili 23 teren s umjetnom travom koji smo napravili, drago mi je da smo uspjeli u suradnji s gradonačelnikom i gradom napraviti ovako nešto, jer djeca tu u Vinkovcima to zaslužuju”, istaknuo je Marijan Kustić, predsjednik HNS-a.

Inače na ovakvim podlogama trenira se u cijeloj Europi, a sada tu mogućnost imaju ne samo vinkovački nogometaši, veći i članovi drugih klubova. Unaprjeđenjem infrastrukture na sportskim terenima cilj je što više djece i mladih privući da se bave sportom.

Riječ je o prvom ovakvom terenu na području Vukovarsko-srijemske županije – a uvelike će olakšati treninge u zimskim i uvjetima lošeg vremena.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime