28 C
Vinkovci
Petak, 21 lipnja, 2024

Upisana 24 studenta u četvrtoj generaciji studija Drvne tehnologije u Vinkovcima

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Nakon četiri godine od upisa prve generacije studenata na dislocirani Prijediplomski stručni studij Drvna tehnologija fakulteta Šumarstva i drvne tehnologije Zagreb koji se izvodi u Vinkovcima, uskoro s nastavom kreće i četvrta generacija studenata.

Zajedno s upisanim studentima na prvom, ljetnom, roku, u četvrtoj generaciji studenata Drvna tehnologija Vinkovci u akademskoj godini 2023./2024., prvu su godinu upisala 24 studenta. U odnosu na prošlu akademsku godinu, nema promjene, jer su isti studij u akademskoj godini 2022./2023. upisala također 24 studenta.

Dosad su se na ovaj studij u Vinkovcima u četiri generacije upisala, ukupno, 122 studenta, a nekoliko studenata iz prve generacije koja je studij upisala u akademskoj godini 2020./2021. je ove godine i završilo studij.

Studij izbodi Fakultet šumarstva i drvne tehnologije Zagreb u suradnji s Centrom kompetencija koji je zadužen za praktičnu nastavu u lokalnim trvrtkama, studij financiraju Vukovarsko-srijemska županija i Grad Vinkovci.

Stručni studij Drvna tehnologija daje temeljna znanja iz širokog područja tehničkih i prirodnih znanosti te stručna znanja i vještine što ih zahtijeva suvremeni razvoj drvnoindustrijskih poduzeća.

 

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime