15 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 23 svibnja, 2022

Upriličen prijam za člana KK Vukovar 91.

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Od 23. do 27. listopada u Santiago de Chileu održano je Svjetsko prvenstvo u karateu za mlađe seniore, juniore i kadete. Dijelom Hrvatske reprezentacije bio je i mladi Vukovarac Ivan Draganić kojeg je tim povodom primio vukovarski gradonačelnik.

U glavnom gradu Čilea nije bilo baš jednostavno jer su naši reprezentativci stigli u vrijeme prosvjeda, odnosno u vrijeme kada je vladao – kaos. Otežalo je to i uvjete rada, no u konkurenciji dvadeset reprezentacija podijeljenih u dvije grupe, Hrvatska je nakon prve izvedbe prošla u drugi krug. Novim sustavom bodovanja i suđenja, naša reprezentacija na kraju je zauzela odlično sedmo mjesto u dalekom Čileu.

Naravno da smo dali sve od sebe i da smo prezadovoljni našim uspjehom i da smo tim uspjehom ostvarili naše nove ciljeve i imamo puno veća očekivanja za daljnje natjecanje, rekao je po povratku u svoj grad Ivan Draganić, hrvatski karate reprezentativac.

Ovim sportom bavi se već 11 godina i trenira do deset puta tjedno. Situaciju mu olakšava razumijevanje profesora, a njegov uspjeh svakako je uspjeh i karate kluba Vukovar ’91. Ponosni su Vukovarci, kao i gradonačelnik Ivan Penava.

-Učinili sve nas, zapravo, vrlo, ponosnim, i kao narod, državu, predstavljajući boje RH i kao nas sve Vukovarce jer ipak je riječ o jednom doista kvalitetnom i izvrsnom klubu, rekao je Penava.

I uspjeh hrvatskih karatista još je samo jedna potvrda u nizu o maloj državi Hrvatskoj, državi velikih talenata, posebice kada je riječ o sportu.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime