20 C
Vinkovci
Četvrtak, 25 srpnja, 2024

Uručene jednokratne novčane naknade za novorođene u Vinkovcima

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img
Gradska knjižnica i čitaonica Vinkovci danas je bilo mjesto okupljanja roditelja novorođene djece, koja su podnijela zahtjev za novčanu naknadu. Grad Vinkovci će za ukupno 49 djece, od čega su tri para blizanaca, dodijelit naknada u iznosu od 18.600,00 e.
-Druženje s mladim obiteljima povodom prinove u njihovoj obitelji, jedan je od najljepših trenutaka u poslu kojim se bavim, stoga, uvijek naglašavam kako nam je prioritet što više sredstava i energije usmjeriti upravo u potpore roditeljima i djeci, učenicima i studentima, kao i u poboljšanje uvjeta u našim školama i vrtićima. Danas smo podijelili novčane naknade i prigodne poklone majkama i očevima koji su nas u posljednje vrijeme razveselili s čak 49 naših malih sugrađana. Od ove godine povisili smo iznose pa tako roditelji za prvo dijete mogu računati na 300 eura, za drugo na 400 eura, a za treću i svaku sljedeću prinovu na 500 eura novčane naknade, rekao je Ivan Bosančić, vinkovački gradonačelnik.
Gradska knjižnica i čitaonica Vinkovci svim novorođenim bebama darivaju paketić dobrodošlice s njihovom prvom slikovnicom, promotivnim letkom o važnosti čitanja i godišnjom članskom iskaznicom Knjižnice za bebu kao poticaj da im roditelji čitaju od prvih dana.
-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime