21 C
Vinkovci
Petak, 12 travnja, 2024

Uskoro zatvaranje glavnih prometnica zbog Vinkovačkih jeseni

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Vinkovčani se polako pripremaju za jednu od najvećih manifestacija tradicijske kulture u Hrvatskoj. 54. Vinkovačke jeseni su na vratima, a pripreme u punom jeku. Kroz tjedan dana počet će zatvaranje određenih lokacija na kojima će se priredbe održavati.

Sedmog rujna kreću početni radovi, odnosno zatvaranje Trga Vinkovačkih jeseni i Trga dr. Franje Tudžmana gdje će zapravo svima dobro poznati sokak još jednom postati središte Vinkovačkih jeseni”, rekla je Marija Gerovac, direktorica Novosti d.o.o.

Na spomenutim lokacijama bit će montiran i veliki šator gdje će se održavati folklorne, kulturno-zabavne večeri. Radovi će se nastaviti 12. rujna u srcu Vinkovaca. Glavna cesta u središtu grada također će biti zatvorena.

“Glavna cesta bit će zatvorena zbog središnje pozornice gdje se i ove godine, s obzirom na temu, prilagođava ista. Vjerujem da će nas iznenaditi sam izgled tog slavonskog duha ispod lampe u Vinkovcima”, rekla je Gerovac.

Vozači se mole za strpljenje.

“Vjerujem da ne trebamo napominjati jer sami građani žive za Vinkovačke jeseni te vjerujem da nikome ne smeta što će morati napraviti jedan krug više”, kaže Marija.

Jedan krug više neće značiti mnogo s obzirom na to da se na ovogodišnjim Vinkovačkim jesenima očekuje oko 8 tisuća izvođača i sudionika – a što je nedavno najavio i vinkovački gradonačelnik Ivan Bosančić. Svake godine manifestacija je sve bogatija. Vinkovci uskoro širom otvaraju svoja vrata, u grad su pozvani svi.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime