10 C
Vinkovci
Petak, 9 prosinca, 2022

Uspjeh vinkovačkih učenika frizera na državnom natjecanju

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Hodnik Srednje strukovne škole u Vinkovcima nakratko se pretvorio u veliki frizerski salon, i to ispunjen najboljim učenicima frizerima iz cijele Hrvatske. Naime,Vinkovci su bili domaćin državnog natjecanja frizera učenika.

Prosudbeno povjerenstvo državnog natjecanja tražilo je najbolje u dvije kategorije, izradi muške i ženske frizure a vinkovački učenici još jednom su pokazali da spadaju u sami državni vrh što se tiče baratanja frizerskim alatom. Tako je drugo mjesto u konkurenciji izradi ženske frizure osvojila Jelena Čolak. U izradi muške frizure domaće učenice osvojile su prvo i drugo mjesto, zaslužne za to su Laura Maslač i Matea Vorgić.

Sav uloženi trud itekako će im se isplatiti navodi Marija Sunđi ravnateljica Srednje strukovne škole: “Poslije ovog natjecanja učenici najčešće pobjednici dobivaju stipendiju, idu na akademiju. Prepoznaju ih obrtnici naročito zagrebački frizeri pa ih šalju na akademiju u London i tako imaju dosta dobre reference za napredak i mogućnosti za daljnje usavršavanje.”

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime