24 C
Vinkovci
Srijeda, 22 svibnja, 2024

Uspostavljene izdvojene ambulante na području VSŽ

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Sukladno naredbi Kriznog stožera Ministarstva zdravstva od 15. ožujka 2020. godine, na području Vukovarsko-srijemske županije uspostavljaju se izdvojene ordinacije za pregled bolesnika pod sumnjom na zaraženost od koronavirusa. Izdvojena ambulanta u Vukovaru nalazi se na adresi Blage Zadre 3 u Borovu naselju (kontakt telefon: 032/ 618-956); u Županji u ulici dr. Franje Račkog 32, u prostorima specijalističke ordinacije medicine rada i športa (kontakt telefon: 032/ 831-716) te u Vinkovcima na adresi Vladimira Gortana 25b – u zgradi mjesnog odbora (kontakt telefon: 0800 / 80-08). Ordinacije će raditi 24 sata na dan.

Svom izabranom liječniku obiteljske medicine DUŽNI SU se javiti najprije putem telefona:

– sve osobe koje imaju simptome respiratorne infekcije (povišena temperatura, kašalj, otežano disanje, kratki dah), a nisu bili / boravili u područjima koja su u većoj mjeri zahvaćena novim koronavirusom unazad 14 dana;

– sve osobe koje nemaju simptome respiratorne infekcije (povišena temperatura, kašalj, otežano disanje, kratki dah) a bile su / boravile su unazad 14 dana u područjima koja su u većoj mjeri zahvaćena novim koronavirusom.

Sve osobe koje imaju simptome respiratorne infekcije (povišena temperatura, kašalj, otežano disanje, kratki dah) i bile su / boravile su unutar 14 dana u područjima koja su u većoj mjeri zahvaćena novim koronavirusom, DUŽNE su se javiti najprije putem telefona svom izabranom liječniku obiteljske medicine radi daljnjih uputa, a tek ukoliko nisu uspjeli uspostaviti kontakt sa svojim liječnikom obiteljske medicine moraju se javiti u jednu od izdvojenih 24- satnih ordinacija, uz obaveznu prethodnu najavu putem telefona.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime