19.6 C
Vinkovci
Nedjelja, 21 srpnja, 2024

Vedran Čuljak podnio ostavku na dužnost predsjednika Gradskog vijeća Vinkovaca

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Na sjednici Gradskog odbora Hrvatske demokratske zajednice grada Vinkovaca, koja je održana 11. veljače 2022., dosadašnji predsjednik vinkovačkog Gradskog vijeća Vedran Čuljak podnio je ostavku.

Kako se navodi u priopćenju GO HDZ-a Vinkovci, razlozi ostavke su iz privatnih i poslovnih razloga. Vedran Čuljak zahvalio je na ukazanom povjerenju i dosadašnjoj zajedničkoj suradnji te poželio uspješan rad svim vijećnicima u nadolazećem razdoblju.

Na sjednici je predloženo da se za predsjednika Gradskog vijeća imenuje Mladen Karlić. Prijedlog je jednoglasno usvojen te će u narednom razdoblju Gradskim vijećem predsjedavati Mladen Karlić.

Vedran Čuljak u obrazloženju ostavke navodi  “U proteklom vremenu svoju dužnost obnašao sam s velikom predanošću, časno i odgovorno na dobrobit Grada Vinkovaca i svih njegovih građana kojima sam bio na raspolaganju ne štedeći ni jedan svoj slobodan trenutak.

S obzirom na to da sam zaposlen u privatnom poduzeću, a upoznati ste sa zahtjevnom situacijom kako u svjetskom tako i u hrvatskom gospodarstvu uzrokovanu pandemijom, promjenama u cijeni energenata na globalnom tržištu kao i cijelom nizu drugih izazova za poslovanje gospodarskih subjekata, kao direktoru privatne tvrtke obveza mi je u nadolazećim i intenzivnijim vremenima koja su pred nama, biti maksimalno odgovoran jednako prema vlasniku tvrtke kao i prema svim zaposlenicima tvrtke da sve svoje znanje, mogućnosti, sposobnosti i vrijeme usmjerim u cilju njenog i to stabilnijeg, uspješnijeg poslovanja u budućnosti.

Odgovorno obnašanje funkcije predsjednika Gradskog vijeća Grada Vinkovaca, prema mom shvaćanju i poimanju te dužnosti značilo bi, između ostalog, u svakom trenutku biti dostupan svim građanima Grada Vinkovaca te svakodnevno i stalno aktivno raditi na rješavanju njihovih problema koji su u domeni Gradskog vijeća.

S obzirom na buduće poslovne obveze, odgovornosti i izazove, sve češće odlaske u Zagreb i druga mjesta diljem Hrvatske i inozemstva, uz činjenicu da mi se nedavno i povećala obitelj, a duboko svjestan da dan ima samo 24 sata, smatram da, nažalost, ne mogu posvetiti dovoljno vremena funkciji predsjednika Gradskog vijeća na način i na razini na kojoj bih se toj funkciji trebao posvetiti iz odgovornosti prema našem Gradu i našim sugrađanima. Stoga dajem ostavku na dužnost predsjednika Gradskog vijeća Grada Vinkovaca kao i na dužnost gradskog vijećnika u Gradskom vijeću Grada Vinkovaca”.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime