-0 C
Vinkovci
Četvrtak, 30 studenoga, 2023

Vedran Smiljanić prvak Hrvatske u streljaštvu

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Vedrana Smiljanića, prvaka Hrvatske u streljaštvu (serijska zračna puška), člana Gradskog streljačkog društva 1887 „Lokomotiva” Vinkovci, ugostio je zamjenik gradonačelnika Josip Romić.

Vedran je državni prvak u konkurenciji 44 strijelaca iz cijele Hrvatske postao pogodivši 375 krugova, što je bilo dovoljno da u Vinkovce donese zlato.

-”Izuzetan rezultat, Vinkovci su na ovaj način postali zabilježeni u kartu streljaštva, tako da se na naš grad može ozbiljno računati kada dajemo svjetske prvake. Ove se može postići samo s jednim planskim radom, uz puno odricanja i entuzijazma. U klubu se dobro radi te možemo reći da je to pravi primjer kako jedan klub treba raditi i kako se promovira streljački klub, ali i naš grad. Čestitam našem Vedranu na odličnom rezultatu i nadam se da će uskoro biti u reprezentaciji”, rekao je Romić.

Prvak Hrvatske bio je bolji od drugoplasiranog strijelca za čak 4 kruga, a trećeplasirani je zaostajao 7 pogođenih krugova. Vedran Smiljanić je imao titulu Majstor strijelac, a nakon prvenstva Hrvatske kojeg je odradio s Weihrauch WH35 zračnom puškom s običnim Gamo diopterom, osvojio je titulu Nacionalni majstor strijelac.

„To je rezultat truda i ljubavi prema ovom sportu. Sada mi preostaje nastaviti trenirati i napredovati u ovom sportu, odnosno moram ići dalje. Na samom natjecanju bio sam među starijima, ove nove generacije su dosta žestoki. Idem na treninge kada sam jutarnja smjena, smjena mi završava u 2, a trening je od 6 do 8, a nakon toga idem kući i spavanje. Kada su neki bitniji dani i natjecanja, moji šefovi imaju razumijevanje”, rekao je Smiljanić.

 

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime