-0 C
Vinkovci
Nedjelja, 10 prosinca, 2023

Vedrana Hardi Dugandžić, Ozren Koščić i Josip Filipović među najboljim liječnicima u Hrvatskoj

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Portal najdoktor.com objavio je osmu godinu zaredom popis najboljih liječnika i liječnica po izboru pacijenata u Hrvatskoj. Lista je sastavljena na temelju iskustava pacijenata.

Kriteriji za uzimanje komentara u obzir bili su ukupan broj komentara, odnos broja pozitivnih i negativnih komentara te kvaliteta samih komentara (neargumentirani komentari se nisu uzimali u obzir). Također, kao i proteklih godina, komentari koji su se odnosili na vrijeme čekanja i osoblje nisu se uzimali u obzir iz razloga što u mnogim slučajevima doktorice i doktori ne mogu birati osoblje niti utjecati na broj pacijentica i pacijenata.

Na listi najboljih u Hrvatskoj među liječnicama i liječnicima iz Vinkovaca , nalaze se u području ginekeogije: Vedrana Hardi Dugandžić–Vinkovci,  obiteljska medicina: Ozren Koščić-Vinkovci, oralni kirurg: Josip Filipović-Vinkovci, dok iz Vukovara u području ginekologije: Abdulkader Gharib -Vukovar, obiteljska medicina: Renata Aleksa-Vuković ( Vukovar), psihijatar: Nikola Drobnjak-Vukovar, stomatolog: Ninoslav Jolić -Vukovar

 

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime