28 C
Vinkovci
Petak, 21 lipnja, 2024

Veleposlanik Slovačke kod župana Galića

-Marketing-spot_imgspot_img
-Marketing-spot_imgspot_img

Veleposlanik Slovačke Republike u Republici Hrvatskoj, Njegova Ekselencija Juraj Priputen,danas je bio u posjetu Vukovarsko-srijemskoj županiji. Tom prilikom veleposlanika je primio župan Božo Galić. Sastanku su nazočili i predstavnici Slovaka u Iloku,predsjednik Županijskog vijeća slovačke nacionalne manjine Vukovarsko-srijemske županije Milan Pucovski te predsjednik Matice Slovačke Radoš i potpredsjednik Saveza Slovaka RH, Zlatko Pucovski.

Prije više od četiri godine, po prvi put u Hrvatsku je došao Veleposlanik Slovačke Republike, a prva postaja mu je bila upravo Vukovarsko-srijemska županija.Svaki posjet donosio je niz planova i realizaciju projekata što se odražavalo i na zadovoljstvo slovačke nacionalne manjine.
Ovom prigodnom riječi je bilo najviše o gospodarskoj suradnji, te o nekim novim zajedničkim projektima, jer prema svemu sudeći, dobra suradnja bi trebala postati još i bolja jer i ovaj susret se bazirao na konkretnim prijedlozima i planovima kako bi se učvrstila i gospodarska veza između Hrvatske odnosno Vukovarsko-srijemske županije i Slovačke.

-Marketing-spot_imgspot_img
Najnovije Vijesti
POVEZANE VIJESTI
-Marketing-spot_img

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime